PROCIDA, GIUSEPPE

PROCIDA, GIUSEPPE  

Dipartimento di Scienze Chimiche e Farmaceutiche  

Settore CHIM/10 - Chimica degli Alimenti  

Docenti di ruolo di IIa fascia  

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Titolo Data di pubblicazione Autori File
"A study on salami volatile compound by reverse carrier gas head space (RGHS)-gas chromatography (GC)-mass spectrometry (MS)" 1-gen-1999 PROCIDA, GIUSEPPE +
"Changes in the volatile components of virgin olive oil during fruit storage in aqueous media" 1-gen-2000 PROCIDA, GIUSEPPE +
"Determination of volatile compounds in cows' milkusing headspace GC-MS" 1-gen-2002 PROCIDA, GIUSEPPE +
"Effect of Bielica olive fruits storage in sea water on olive oil quality" 1-gen-1999 PROCIDA, GIUSEPPE +
"L'inquinamento del mitilo da metalli pesanti" 1-gen-1990 PROCIDA, GIUSEPPE +
"Solid-phase extraction and gas chromatography analysis of phenolic compounds in virgin olive oil" 1-gen-2001 PROCIDA, GIUSEPPE +
A New Bi-Functional Derivative of Polyethylene Glycol as Molecular Carrier for Eugenol and Ibuprofen 1-gen-2015 ZACCHIGNA, MARINACATENI, FRANCESCADRIOLI, SaraPROCIDA, GIUSEPPEALTIERI, TIZIANO
Aloe Exudate: Characterization by Reversed Phase HPLC and Headspace GC-MS 1-gen-2001 BOGONI, PAOLOPROCIDA, GIUSEPPE +
AMINO ACIDS-PEGYLATED UBIQUINOL ADDUCTS CONTROLLED RELEASE BEHAVIOUR AND ANTIOXIDANT ACTIVITY EVALUATION 1-gen-2016 ZACCHIGNA, MARINACATENI, FRANCESCAPROCIDA, GIUSEPPE
Analisi dei composti volatili di vini conservati in legno e con materiali legnosi 1-gen-2011 PROCIDA, GIUSEPPE +
Analisi HRGC di mono- e digliceridi: applicazione per un criterio di genuinità del formaggio mozzarella di bufala 1-gen-1996 PROCIDA, GIUSEPPE +
Analisi qualitativa degli oli provenienti da olive delle principali cultivar presenti in Istria (Croazia e Slovenia), trattate con esche proteiche avvelenate 1-gen-1993 PROCIDA, GIUSEPPE +
Analisi SPE-HRGC dei composti fenolici dell’olio d’oliva 1-gen-1998 PROCIDA, GIUSEPPE +
Analisi statistica multivariata applicata alla frazione volatile del caffè: confronto tra specie robusta e arabica 1-gen-2000 CAMPISI, BARBARAPROCIDA, GIUSEPPE +
Analysis of the volatile compounds of Balsamic Vingar and ordinary wine-vinegar by headspace Gc-MS 1-gen-1997 PROCIDA, GIUSEPPE +
Analysis of the volatile compounds of saffron by headspace gas chromatography-mass spectrometry 1-gen-2003 PROCIDA, GIUSEPPE +
Analysis of the volatile constituents of coffee by headspace GC-MS. 1-gen-1997 PROCIDA, GIUSEPPEBOGONI, PAOLO +
Analysis of volatile compouds of Vanilla Planifolia essential oil by using headspace solid-phase microextraction (SPME) 1-gen-2005 CALABRETTI, ANTONELLACAMPISI, BARBARAPROCIDA, GIUSEPPEGABRIELLI, LUCIANA +
Antioxidant Properties of Oak Bracket Mushroom, Pseudoinonotus dryadeus (Higher Basidiomycetes): A Mycochemical Study 1-gen-2015 CATENI, FRANCESCAZACCHIGNA, MARINAALTIERI, TIZIANOPROCIDA, GIUSEPPECICHELLI, ANGELO
Applicazione della microestrazione in fase solida nell’analisi della frazione volatile in sistemi composti di differenti matrici 1-gen-2002 CAMPISI, BARBARAPROCIDA, GIUSEPPE +