PROCIDA, GIUSEPPE
PROCIDA, GIUSEPPE
Dipartimento di Scienze Chimiche e Farmaceutiche
Docenti di ruolo di IIa fascia
"A study on salami volatile compound by reverse carrier gas head space (RGHS)-gas chromatography (GC)-mass spectrometry (MS)"
1999-01-01 Procida, Giuseppe; Conte, L. S.; Fiorasi, S.; Comi, G.; GABRIELLI FAVRETTO, L.
"Changes in the volatile components of virgin olive oil during fruit storage in aqueous media"
2000-01-01 Koprivnjak, O.; Procida, Giuseppe; Zelinotti, T.
"Determination of volatile compounds in cows' milkusing headspace GC-MS"
2002-01-01 Toso, B.; Procida, Giuseppe; Stefanon, B.
"Effect of Bielica olive fruits storage in sea water on olive oil quality"
1999-01-01 Koprivnjak, O.; Procida, Giuseppe; Bencic, D.; Zelinotti, T.
"L'inquinamento del mitilo da metalli pesanti"
1990-01-01 L., Favretto; Procida, Giuseppe
A New Bi-Functional Derivative of Polyethylene Glycol as Molecular Carrier for Eugenol and Ibuprofen
2015-01-01 Zacchigna, Marina; Cateni, Francesca; Drioli, Sara; Procida, Giuseppe; Altieri, Tiziano
Aloe Exudate: Characterization by Reversed Phase HPLC and Headspace GC-MS
2001-01-01 Saccu', D.; Bogoni, Paolo; Procida, Giuseppe
AMINO ACIDS-PEGYLATED UBIQUINOL ADDUCTS CONTROLLED RELEASE BEHAVIOUR AND ANTIOXIDANT ACTIVITY EVALUATION
2016-01-01 Zacchigna, Marina; Cateni, Francesca; Procida, Giuseppe
Analisi dei composti volatili di vini conservati in legno e con materiali legnosi
2011-01-01 Cichelli, A.; Procida, Giuseppe; Di Martino, M.; Pattara, C.
Analisi HRGC di mono- e digliceridi: applicazione per un criterio di genuinità del formaggio mozzarella di bufala
1996-01-01 G., PERTOLDI MARLETTA; Procida, Giuseppe
Analisi qualitativa degli oli provenienti da olive delle principali cultivar presenti in Istria (Croazia e Slovenia), trattate con esche proteiche avvelenate
1993-01-01 L., GABRIELLI FAVRETTO; Procida, Giuseppe; I., Zuzic; V., Natali
Analisi SPE-HRGC dei composti fenolici dell’olio d’oliva
1998-01-01 A., Cichelli; Procida, Giuseppe
Analisi statistica multivariata applicata alla frazione volatile del caffè: confronto tra specie robusta e arabica
2000-01-01 Campisi, Barbara; Procida, Giuseppe; L., GABRIELLI FAVRETTO
Analysis of the volatile compounds of Balsamic Vingar and ordinary wine-vinegar by headspace Gc-MS
1997-01-01 A., Cichelli; Procida, Giuseppe; A., DEL SIGNORE
Analysis of the volatile compounds of saffron by headspace gas chromatography-mass spectrometry
2003-01-01 A., Cichelli; Procida, Giuseppe
Analysis of the volatile constituents of coffee by headspace GC-MS.
1997-01-01 Procida, Giuseppe; De Palo, D.; Bogoni, Paolo
Analysis of volatile compouds of Vanilla Planifolia essential oil by using headspace solid-phase microextraction (SPME)
2005-01-01 Calabretti, Antonella; Campisi, Barbara; Procida, Giuseppe; R., Vesnaver; Gabrielli, Luciana
Antioxidant Properties of Oak Bracket Mushroom, Pseudoinonotus dryadeus (Higher Basidiomycetes): A Mycochemical Study
2015-01-01 Cateni, Francesca; Zacchigna, Marina; Altieri, Tiziano; Procida, Giuseppe; Cichelli, Angelo
Applicazione della microestrazione in fase solida nell’analisi della frazione volatile in sistemi composti di differenti matrici
2002-01-01 A., Calabretti; Campisi, Barbara; Procida, Giuseppe; L., GABRIELLI FARETTO; R., Vesnaver
BIOACTIVE LIPID METABOLITES IN AMANITA VIROSA AS THROMBIN INHIBITORS
2011-01-01 Cateni, Francesca; Zacchigna, Marina; Doljak, B.; Anderluh, M.; Procida, Giuseppe; Piltaver, A.