BOGONI, PAOLO
BOGONI, PAOLO
Dipartimento di Scienze Economiche, Aziendali, Matematiche e Statistiche
A Preliminary LCA Analysis of Snowmaking in Fiemme Valley
2018-01-01 Masotti, Paola; Bogoni, Paolo; Campisi, Barbara
Alcune riflessioni sul miele, con particolare riguardo alla situazione italiana
1986-01-01 Bogoni, Paolo
Aloe Exudate: Characterization by Reversed Phase HPLC and Headspace GC-MS
2001-01-01 Saccu', D.; Bogoni, Paolo; Procida, Giuseppe
Analisi della situazione alimentare in Cina nell' ultimo trentennio.
1995-01-01 Bogoni, Paolo; Masotti, P.
Analisi mediante HPLC di aloine nell' aloe ed in prodotti vari.
1994-01-01 F., Zonta; P., Masotti; Bogoni, Paolo
Analisi mediante HPLC di composti carbonilici nelle bevande e nei superalcolici.
1992-01-01 Zonta, F.; Bogoni, Paolo; Masotti, P.
Analisi multivariata applicata a uno studio sul contenuto nei mitili di elementi in tracce
1991-01-01 Bogoni, Paolo; Favretto, L.; Gabrielli Favretto, L.
Analysis of the volatile constituents of coffee by headspace GC-MS.
1997-01-01 Procida, Giuseppe; De Palo, D.; Bogoni, Paolo
Applicazione della metodologia LCA all’intervento di modifica degli impianti semaforici nel Comune di Udine
2017-01-01 Bogoni, Paolo; Campisi, Barbara; Piani, Lucia
Asperum® e Aceto Balsamico Tradizionale di Modena: due prodotti a confronto
2000-01-01 Bogoni, Paolo; Calabrese, Massimo; D., Saccù; Stancher, Bruno
Assessment of COVID-19 pandemic impact on guaranteeing food security in local school catering
2021-01-01 Barocco, G; Maggiore, A; Calabretti, A; Bogoni, P; Longo, T
Can tomato pellets in feed increase the concentration of carotenoids in cow milk?
2005-01-01 Calabretti, Antonella; Calabrese, Massimo; Bogoni, Paolo; Procida, Giuseppe
Caratterizzazione di oli di oliva vergini prodotti nel Nord Adriatico mediante un approccio multivariato
2008-01-01 Campisi, Barbara; Bogoni, Paolo; M. S., Simonetti; L., Cossignani; P., Damiani
Carbon Footprint Evaluation of an Italian Micro-Brewery
2016-01-01 Masotti, Paola; Campisi, Barbara; Bogoni, Paolo
Characterisation of Cow and Sheep Cheeses in a Regional Scale by Stable Isotope Ratios of Casein (13C/12C, 15N/14N ) and Glycerol (18O/16O).
2003-01-01 M., Giaccio; A., DEL SIGNORE; F., DI GIACOMO; Bogoni, Paolo; G., Versini
Characterisation of the Regional Origin of Sheep and Cow Cheeses by Casein Stable Isotope (13C/12C and 15N/14N) Ratios
2002-01-01 Chiacchierini, E.; Bogoni, Paolo; Franco, M. A.; Giaccio, M.; Versini, G.
Characterization of the Geographical Origin of Cow's Milk Cheeses Producted in Different Italian Regions by Stable Isotope Ratio Analysis
2002-01-01 Manca, G.; Camin, F.; Giaccio, M.; Del Signore, A.; Bogoni, Paolo
Chemometric studies of some trace elements in cow's milk
1989-01-01 Gabrielli, Luciana; PERTOLDI MARLETTA, G.; Bogoni, Paolo; Favretto, L.
Climate change and the quality of wine: a preliminary study on Collio whites
2023-01-01 Carzedda, Matteo; Carmeci, Gaetano; Gallenti, Gianluigi; Campisi, Barbara; Bogoni, Paolo; Millo, Giovanni; Riva, Valentino
Commercio elettronico e sistemi di certificazione per i siti web
2002-01-01 Bogoni, Paolo; Calabrese, Massimo; Saccù, D.