Sfoglia per Autore
Can tomato pellets in feed increase the concentration of carotenoids in cow milk?
2005-01-01 Calabretti, Antonella; Calabrese, Massimo; Bogoni, Paolo; Procida, Giuseppe
Analysis of volatile compouds of Vanilla Planifolia essential oil by using headspace solid-phase microextraction (SPME)
2005-01-01 Calabretti, Antonella; Campisi, Barbara; Procida, Giuseppe; R., Vesnaver; Gabrielli, Luciana
DOE per l’ottimizzazione della tecnica di co-macinazione applicata agli aromi alimentari
2005-01-01 Campisi, Barbara; Calabretti, Antonella; R., Vesnaver; Procida, Giuseppe; Gabrielli, Luciana
Caratterizzazione della frazione aromatica del formaggio Montasio DOP per l’identificazione di marker di qualità
2005-01-01 Calabretti, Antonella; Procida, Giuseppe; Campisi, Barbara; B., Stefanon; Gabrielli, Luciana
Il disegno sperimentale per l’ottimizzazione della microestrazione in fase solida su sistemi compositi alimentari ottenuti mediante l’attivazione allo stato solido
2006-01-01 Calabretti, Antonella; Campisi, Barbara; Procida, Giuseppe; R., Vesnaver; Gabrielli, Luciana
“Valutazione della capacità antiossidante in prodotti a base di pomodoro”.
2008-01-01 Calabretti, Antonella; Calabrese, Massimo; Quarantotto, Matteo; Gabrielli, Luciana; Bogoni, Paolo
Monitoraggio di policlorobifenili (PCB) in campioni di mitili mediante estrazione liquida pressurizzata
2009-01-01 Calabretti, Antonella; Calabrese, Massimo; Bogoni, Paolo; Stancher, Bruno
Content of high bio available carotenoids in tomato-based products
2009-01-01 Calabrese, Massimo; Quarantotto, Matteo; Bogoni, Paolo; Calabretti, Antonella; Gabrielli, Luciana
Studio sull’attività antiossidante in alcuni vini del Friuli Venezia Giulia
2009-01-01 Calabretti, Antonella; Calabrese, Massimo; Quarantotto, Matteo; Bogoni, Paolo
Caratterizzazione della componente fenolica in oli d'oliva del Friuli Venezia Giulia
2014-01-01 Calabretti, Antonella; Campisi, Barbara
Valutazione della contaminazione da PCB, diossine e metalli pesanti in mangimi e filetti di trota prodotti in Friuli Venezia Giulia
2014-01-01 Calabretti, Antonella; Bogoni, Paolo
Preformulation Studies of Food Supplements Containing Basil (Ocimum basilicum l.) Extracts
2014-01-01 Calabretti, Antonella; Voinovich, Dario; G., Croppi; Bogoni, Paolo
Evaluation of Radiocesium Contamination in Samples of Blueberries Jams
2014-01-01 Calabrese, Massimo; Calabretti, Antonella; Chiara, Cantaluppi; Federica, Ceccotto
Evaluation of phenolic profile of olive oils from Friuli Venezia Giulia and Istrian region
2014-01-01 Calabretti, Antonella; Campisi, Barbara
RECOVERY OF POLYPHENOLS FROM DECCAFEINATED GREEN COFFEE WITH NATURAL METHODS
2016-01-01 Calabretti, Antonella; Calabrese, Massimo; Cortesi, Angelo; Solinas, Dario
A preliminary study on the effects of supercritical CO2 extraction on chemical composition of Maqui (Aristotelia Chilensis [MOL] Stuntz) Berries
2016-01-01 Cortesi, Angelo; Solinas, Dario; DE ZORDI, Nicola; Calabrese, Massimo; Calabretti, Antonella; Dall’Acqua, S.
Nutritional properties of differently processed foods for institutionalized elderly people
2016-01-01 Calabretti, Antonella; Bogoni, Paolo; Campisi, Barbara; Barocco, Giulio
Nutritional quality in welfare catering: the Nutrient Analysis Critical Control Points process
2017-01-01 Barocco, G; Del Pio Luogo, T; Coloni, F; Pernarcic, A; Occoni, E; Calabretti, A
Quality and Safety in Commercial Baby Foods
2017-01-01 Calabretti, Antonella; Calabrese, Massimo; Campisi, Barbara; Bogoni, Paolo
Recommendations and tools to implement food and nutrition policies for collective catering
2018-01-01 Barocco, G; Del Pio Luogo, T; Germano, D; Calabretti, A; Bogoni, P; Coloni, F; Longo, T; Pernarcic, A; Occoni, E
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile